Sivu 1/1

Itämainen rapukeittto

ViestiLähetetty: 19. Kesä 2014 13:19
Kirjoittaja Mikko_
Vähän erilaisempi rapukeitto:

Pilko sipuli, paprika, porkkana, valkosipuli ja puolikas chili haluamasi kokoiseksi. Pyörittele kattilan pohjalla öljyssä kunnes ovat hieman pehmenneet. Purkillinen vesikastanjoita perään. Kaada kattilaan valkoviiniä ja purkki kookosmaitoa. Valkkaria saa olla melkein pullollinen. Sekaan Tom Yam tahnaa, Panang Curry tahnaa ja inkivääri tahnaa. Inkivääritahnan voi korvata paloitellulla tuorella inkiväärillä, jolloin se tulee muiden kasvisten seassa ensimmäisenä kattilaan. Annostelu ohjeen TomYam- ja PanangCurry-tahnoille löydät pakkauksesta. Keittele kunnes kasvikset ovat pehmenneet ja tahnat sekoittuneet liemeen. Sekaan nuudelia ja keitetyt ja peratut ravun pyrstöt ynnä muut syötävät lihat. Päälle tuoretta korianteria (lautaselle). Noi tahnat löytyy jokaisesta s-marketista.

Ei ihan nopein ruoka tehdä, mutta on hyvää.