Sivu 1/1

LOHIKEITTO

ViestiLähetetty: 29. Tammi 2012 21:25
Kirjoittaja mkor-1
Otetaan yksi Titti, graavataan se, valkopippuria, sokeria ja merisuolaa maun mukaan. Seuraavana päivänä jatketaan.
Sipuleita 5 kpl.
Valposipuli, koko sipuli kuorittuna kynsinä.
Perunoita 4 lohkottuina.
Katkarapukeitto, siis pussi ko. tavaraa.
Keitetään kunnes perunalohkot ja sipulit ovat kypsiä ja sitten.
Kermaa 2 desiä.
Puolikas lohifile leikataan tuuman kuutioiksi ja lisätään keittoon.
Odotetaan senverran, että liemi juuri ja juuri kiehuu uudestaan, ei enempää.
Pyöräytetään kauhalla kerran. Lohenpalat tulee olla sisältä vielä punaisia/graavia.
Ja sitten ientä kohen, perunat voi myös heittä ketuille, ilmankin on hyvvää.
Juomaksi tunturipuroa.

Re: LOHIKEITTO

ViestiLähetetty: 31. Tammi 2012 17:16
Kirjoittaja veikko
Hienoa,näitä tarvitaan lisää sivuillemme,eikä aina punalihaisesta! :D

Re: LOHIKEITTO

ViestiLähetetty: 28. Huhti 2012 09:30
Kirjoittaja helenahoo
Kuola valuu.... Muutenkin kuin jokena Murmanskin alueella... Kiitos reseptistä!

Re: LOHIKEITTO

ViestiLähetetty: 08. Joulu 2013 19:59
Kirjoittaja mkor-1
Tänään tein reseptini lohikeittoa, perjantaina graavasin ja tänään söimme, vanhukset 88+88 ja minä. Kerman unohin. Isä hymyili ja sanoi: annkko lisää??